Postări

Cei 4 piloni ai tenului sănătos. Demachierea, tonifierea, hidratarea, alimentația sănătoasă.

Imagine
Am simţit pe propria piele ce se întâmplă dacă nu ai grijă de tenul tău. Zi după zi, aceasta are nevoie de îngrijire, curățare, tonifiere, hidratare și cel mai bine este să îți faci un ritual dimineața și seara, de la care să nu te abați.  Dar asta nu e totul! Alimentația sănătoasă are un cuvânt de spus și merită atenție dacă vrei rezultate. Garantat respectând aceste lucruri vei avea cel mai minunat ten și nu te vei mai lupta cu acnee sau alte probleme care lasă urme neplăcute pe tenul tău.
Ce înseamnă un ritual de îngrijire a tenului tăuÎnseamnă demachiere, tonifiere, hidratare.
Demachierea este foarte importantă, prin acest proces curățând toate impuritățile și celulele moarte acumulate pe pielea ta în timpul nopții sau după o zi plină prin orașul poluat. Cum se face corect demachierea? Dacă mai vrei să ai gene în urma acestui pas, ar fi bine să utilizezi un demachiant potrivit tipului tău de ten și cu mișcări blânde. (testat)
Începem cu buzele, cu mișcări de la exterior spre interi…

Bibo Box, 2 femei puternice și idei creative.

Imagine
Când am auzit prima dată despre Bibo Box, nu mi-a venit să cred ce excelentă idee au avut creatorii acestui concept. Vrem nu vrem, nu mai impunem noi un ritm vieții, ci ne este cumva impus, așa că puținul timp liber pe care îl avem, trebuie împărțit cu grijă și atenție. Nu avem mereu inspirație și timp pentru a concepe activități creative copiilor noștri dar Bibo Box, vine ca un mare ajutor, menit să facă din timpul petrecut cu copiii noștri, un timp de calitate și care să  le dezvoltă calități și abilități, 


Am reușit să vorbesc cu femeile care stau în spatele acestei afaceri și să aflu mai multe despre Bibo Box. Povestea este foarte frumoasă și ar trebui să încurajeze toate femeile care au un vis ascuns, acolo în sufletul lor. 
Cine este în spatele brandului Bibo Box?
Brandul Bibo Box este creația mea, Alexandra Dimitriu și a colegei mele Bianca Dihoiu. (plus soții din dotare). Eu am doi băieți energici care necesită activități multe și diverse. Bianca este o nouă mamică care a încep…

Recenzie Gama Advance Techniques Resconstruction de la AVON. Un păr puternic și sănătos pentru noul an.

Imagine
Începe un nou an, vine primăvara și fiecare femeie simte nevoia să iasă din carapace, să reînvie, să facă ceva pentru ea, la interior și exterior. 
Se schimbă vieți în această perioadă, se schimbă măsuri, se schimbă garderobe, se schimbă joburi. Femeia pune piciorul în prag și spune: "Gata! E timpul să fiu eu cea de pe primul loc!" 
Și cum dieta și sportul fac minuni, nu trebuie să uităm de părul nostru. Acel păr care a suferit toată iarna prins în coadă sau ascuns pe sub o căciulă pufoasă. Are nevoie și el de îngrijire, hidratare, reconstrucție. 

Cei de la AVON s-au gândit la asta și astfel au venit cu o gamă menită să redea strălucirea părului și să asigure o hidratare și curățare în profunzime. Gama Avon Advance Techniques Reconstruction promite a fi o gamă completă de îngrijire a părului și te asigură că vei începe anul 2019 și această primăvară minunată cu un păr sănătos și puternic, adică cu un plus de încredere în tine, pentru a-ți atinge tot ce ți-ai propus în noul …

Cum administrăm antitermicele. Află cât de periculoasă e subdozarea.

Imagine
De fiecare dată când copilul nostru are febră, intrăm în panică. E și normal! Nimeni nu vrea să își vadă copilul suferind, apatic, fără poftă de mâncare. Ne temem de orice episod de febră și de cele mai multe ori transformăm o banală răceală, într-o adevărată dramă.
Dar asta înseamnă să fii mamă, nici eu nu sunt mai brează, tremurând lângă pitică la fiecare episod febril. 
Am ales să scriu despre administrarea antitermicelor, deoarece am trecut de curând printr-o răceală groaznică cu pitica mea și am făcut o greșeală de dozare a antiermicului, care era cât pe ce să ne trimită la urgențe. 
Totul a început cu o stare subfebrilă, strănut, câteva secreții nazale, nimic grav. Am început să îi dau esență de propolis iar antitermicul era pregătit în cazul în care ar fi avut temperatura peste 38,5. Peste 2 zile a apărut și tusea, secrețiile s-au înmulțit iar temperatura a crescut peste 38,5.
Pentru copiii mici, toate mămicile știu ce trebuie să avem în casă: Panadol ( Paracetamol) și Nurofen…

Bloggeriță în devenire. Particip la SuperBlog. Part 2

Imagine
Particip la SuperBlog! Yuhuu! Ediția de primăvară! Abia aștept din nou să simt adrenalina și emoțiile date de această competiție, care te pune la încercare, nu glumă și de la care am învățat atât de multe.
Prima ediție pentru mine a fost grea. Eram parcă pe altă planetă și fiecare probă mă lovea ca valul mării, nu reușeam să țin pasul cu ritmul impus și am participat doar la câteva probe. Citeam articolele celorlați colegi bloggeri și eram uimită cât de bine scriu, cât de coerent, cât de rapid, cât de ușor și mă simțeam ca un elev în clasa a 4 a pe lângă ei. Dar am învățat. m-am corectat, am urmat exemplu lor și zic eu, m-am perfecționat. Nu mai sunt același blogger care a intrat în competiția de toamnă și cu siguranță și în această ediție voi avea multe de învățat.
Aștept cu nerăbdare probele, sper să mențin ritmul propus și să duc la bun sfârșit competiția.
Să îmi țineți pumni!


Activități creative pentru copilul tău. +concurs de 8 Martie #BiboBox

Imagine
După cum v-am promis voi desfășura un concurs de Ziua Mamei. Dorința voastră a fost ca premiul să fie pentru copilul vostru, așă că cei de la Bibo Box au decis să vă ofere un premiu inedit! 
Ce reprezintă Bibo Box
Bibo Box este un pachet pregătit pentru copii cu vârsta cuprinse între 3 și 6 ani, care îi ajută pe cei mici să își îmbunătățească prin joacă abilitățile legate de munca de echipă și creativitate.
Ce aduce nou Bibo Box În fiecare lună, Bibo Box are o temă și o poveste unică. Când ajunge la ușă, este o unitate completă de creație! Toate materialele necesare sunt în interiorul cutiei!
Bibo Box se joacă în familie
Împreună cu Bibo Box, familiile se pot bucura de o experiență creativă fără stres împreună!
Pentru cine sunt recomandate:  Cadouri grozave pentru copii - vizate aproximativ pentru vârstele de 3-6 ani

Cum scapi de celulită? Află acum 3 metode sănătoase şi accesibile

Imagine

Ai înţărcat? Cum să scapi de sentimentul de vinovăţie. 5 sfaturi eficiente

Imagine
Alăptarea nu este un proces ușor. De multe ori am spus că durerile în urma operației de cezariană au fost ușoare față de dificultatea procesului de alăptare. Am avut parte de un start greu în acest proces, dar m-am bucurat enorm că am reuşit, am luptat şi am alăptat 13 luni. Înţărcarea poate fi un proces foarte uşor, dar totul depinde de tine. 


Cum am reuşit să alăptez
Sub presiunea rudelor care spun că laptele după x luni devine apă chioară, a medicului care consideră că bebe nu ia după graficul său în greutate, a oamenilor din jur care văd alăptatul ca ceva scârbos, cumva am reuşit. 
Alăptarea mi s-a părut grea din cauza începutului dureros, trezitului de nu ştiu câte ori pe noaptea. Constant controlul scutecelor. Udă 4-5 pe zi? Are scaun de culoarea galben-muștar cu bobițe albe? Oare nu e deshidratat? Ore întregi de stat cu bebe la sân și conștientizarea faptului că bebelușul tău depinde de tine.  Emoții, presiune, stres, teamă, îți dorești atât de mult să alăptezi încât nu reuseșt…

Trebuie să dezinfectezi tot ce vine în contact cu bebeluşul?

Imagine
Nu. Trebuie să fii calmă şi să faci lucrurile cum le făceai şi înainte de bebe. E greu să treci peste panica indusă de faptul că bebe ar putea păţi ceva, dar în timp te asigur că nu vei mai tresări în momentul în care copilul linge la propriu o jucărie pe care nu ai spălat-o, sterilizat-o, dezinfectat-o. 
Ce putem face pentru a trece peste frica de microbi, bacterii, viruşipăstram lucrurile bebeluşului în dulapuri bine închise, astfel nu au cum să intre în contact cu viruşi etc;curăţăm suzetele, biberoanele, inelele de dentiţie cu apă caldă sau soluţii cu ingredinete cât mai naturale;scutecele "pline" le punem într-o pungă specială;ne spălăm pe mâini doar cu apă şi săpun, nu cu dezinfectante puternice, înainte de a atinge bebeluşul;aerisim zilnic camera copilului 10-15 minute indiferent de sezon;folosim un umidificator sau un vas cu apă pus pe calorifer dacă aerul din cameră este uscat;rugăm vizitatorii să amâne vizita, în cazul în care sunt răciţi. Toate sunt lucruri norma…

Ce vrea să audă o proaspătă mămică. 5 incurajări de care are nevoie.

Imagine