Bibo Box, 2 femei puternice și idei creative.



Când am auzit prima dată despre Bibo Box, nu mi-a venit să cred ce excelentă idee au avut creatorii acestui concept. Vrem nu vrem, nu mai impunem noi un ritm vieții, ci ne este cumva impus, așa că puținul timp liber pe care îl avem, trebuie împărțit cu grijă și atenție. Nu avem mereu inspirație și timp pentru a concepe activități creative copiilor noștri dar Bibo Box, vine ca un mare ajutor, menit să facă din timpul petrecut cu copiii noștri, un timp de calitate și care să  le dezvoltă calități și abilități, 



Am reușit să vorbesc cu femeile care stau în spatele acestei afaceri și să aflu mai multe despre Bibo Box. Povestea este foarte frumoasă și ar trebui să încurajeze toate femeile care au un vis ascuns, acolo în sufletul lor. 

Cine este în spatele brandului Bibo Box?

Brandul Bibo Box este creația mea, Alexandra Dimitriu și a colegei mele Bianca Dihoiu. (plus soții din dotare). Eu am doi băieți energici care necesită activități multe și diverse. Bianca este o nouă mamică care a început să fie preocupată de alternative la clasic.


De unde a pornit această idee minunată?

Atât eu cât și Bianca lucrăm în domeniul IT și interacționăm zi de zi cu tehnologia și știm first-hand cum se face marketingul online. Din prisma experienței pe care o avem ne-am dat seama că atât timp cât copii încă sunt influențabili este de dorit să li se arate alternative la petrecerea timpului liber. Amândouă suntem cititoare înrăite și din prisma asta am introdus și produse din categoria printurile (cărți, cartonașe, jetoane). Suntem conștiente cât de mult contează să știi cum să atragi copii de partea cărților încă de când sunt mici prin cărți bine alese, cu mesaj bland și educativ.



Ce reprezintă Bibo Box și cum a ajuns de la idee la afacere?

Bibo Box s-a transformat în afacere organic, este o afacere de familie și este administrată de către două mămici care cred cu tărie că viața piticilor poate fi mult mai distractivă (și productivă) dacă li se dedică un pic de timp. De asemenea știm și partea cealaltă, că adulții au tot mai puțin timp liber. Din prisma aceasta am decis că dacă există determinare din parte părintelui noi îi vom susține, prin Bibo Box, prin a le lua de pe cap căutatul de idei, cărți, materiale care știm din experiență că ocupă mai mult timp decât activitatea în sine.


Despre Bibo Box puteți afla mai multe pe site-ul lor, https://bibo-box.ro/. De asemenea până în 8 Martie aveți șansa de a câștiga un Bibo Box Creativity Pack ! Intrați pe pagina de facebook Amely's Mum pentru detalii.

Foto credit: Bibo Box Facebook Page

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Refuzul mâncării în timpul erupției dentare

Mucii și erupția dentară. Au vreo legătura? Mit sau adevăr?

Am născut acolo: Loredana Iordache, Suedia