Slăbește deștept cu RESET! Mănânci bine, slăbești sigur! Află și tu cum!


De mulți ani duc o luptă continuă. Ba sunt prea slabă, ba sunt prea grasă. Ba mânănc prea puțin, ba prea mult. Am încercat foarte multe, dar extremele nu mi-au făcut bine. Am fost și la sală, dar timpul nu mi-a mai permis, am experimentat și programe de remodelare, dar rezultatele au fost pentru scurtă durată, am ținut diete stricte, unele chiar foarte severe, dar am eșuat de fiecare dată. DE CE?
Pentru că nu am avut un echilibru. M-am axat prea mult pe o parte sau alta. Am exagerat înfometându-mă sau am făcut sport până la epuizare. 

M-am tot pornit, am tot încercat, până când șansa m-a găsit pe mine. Am devenit Ambasadoare RESET. Înainte de a accepta, am citit despre acest program și mi-am dat seama că m-ar putea ajuta în primul rând pe mine să devin exact cum mi-am dorit, dar mai ales aș putea fi un exemplu pentru celelelte mămici și femei care simt că au nevoie de ajutor pentru a da jos câteva kilograme. Atât de mult contează să zâmbești când te uiți în oglindă. Da, sunt fericită că sunt mamă, că am un copil sănătos, că am un soț iubitor, că pot face ce îmi place fără contrângeri. Dar, am nevoie de o schimbare, de o transformare, am nevoie să mă simt bine în corpul meu. 

Simt că acum e momentul meu și ACUM poate fi și momentul tău.

De ce m-am îndrăgostit de RESET?

  1. Nu este o dietă restrictivă. Sunt permise foarte multe produse, astfel nu o să ai carențe de vitamine și minerale. 
  2. Primești un set de întrebări la începutul programului care stabilește clar un meniu adecvat preferințelor tale alimentare. Nu ești obligat să mănânci cartof dulce cu somon, dacă tu nu obișnuiești, putând să alegi un meniu apropiat de bucătăria românească sau de bucătăria internațională.
  3. Ai voie la gustarea de dimineață orice fruct dorești.
  4. Meniul vine însoțit cu un ghid de substituiri, dacă nu îți place ceva, ai multe alte alternative, din care sigur gășești una pe placul tău.
  5. Primești și un jurnal de abateri, în care îți poți nota micile abateri, pentru a putea gestiona mai bine parcursul tău. 
Programul durează 3 luni și funcționează foarte simplu, primești un plan alimentar personalizat, care se schimbă în fiecare lună, primești și suport, recomandări și tot felul de trucuri prin care să ajungi la țelul pe care ți l-ai propus. Totul se întâmplă online și îl poți urma indiferent unde ești. 


De luni am început și eu și îmi place, mănânc pe săturate și de toate. Vă încurajez să vă documentați și să nu mai stați pe gânduri. Azi e momentul să faci ceva pentru tine. 

Intră acum pe www.slăbeștedestept.ro și bucură-te de o reducere substanțială cu codul CH2019.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Refuzul mâncării în timpul erupției dentare

Mucii și erupția dentară. Au vreo legătura? Mit sau adevăr?

Am născut acolo: Loredana Iordache, Suedia