Ingrediente naturale pentru tenul tău. Alege Farmec! #Aslavital Mineralactiv


Noi, femeile, ducem o luptă continuă pentru a avea un ten perfect. Încercăm să alegem cele mai bune produse, dar nu tot ce găsim pe piață conține ingrediente naturale, care au cu adevărat beneficii terapeutice și cosmetice,  astfel de foarte multe ori, ajungem să folosim produse care fac mai mult rău decât bine. Oferta este foarte mare și te trezești căutând și întrebându-te: "Oare ce gamă este potrivită pentru tenul meu?" 

Am întrebat mai multe femei care sunt criteriile stabilite de ele, în alegerea gamei ideale de îngrijire a tenului și iată care au fost unele din  răspunsurile lor:

Rebeca C: Prețul. 
Roxana T: Cel mai important pentru mine este ca aceste produse să fie cât mai naturale.  
Victorița M: Bineînțeles că aleg calitatea produsului, să conțină ingrediente cât mai naturale.  


Pe baza acestui sondaj am observat că majoritatea tinde spre branduri care folosesc ingrediente naturale în compoziția produselor. Am decis să vă prezint prima gamă românească creată pe baza argilei 100% naturale, provenită din Munții Pădurea Craiului. Sunt produse inovative, concepute special pentru soluționarea problemelor distincte ale tenului, adresându-se femeilor cu vârsta între 25-55 ani. 

Farmec vine în ajutorul nostru cu gama Aslavital Mineralactiv, o gamă cu produse 100% naturale, netratate chimic, în componența căruia se regăsesc peste 20 de minerale naturale. Produsele sunt diferite de alte branduri de pe piață deoarece conțin ingrediente active de ultimă generație Cobiodefender-ul EMR, complexul Ferulan bogat în acid ferulic. 

Ritualul meu de protecție a tenului cu #Aslavital Mineralactiv. Ce produse aș alege. 

Orice femeie știe că un ten curat începe cu o curățare corectă, curățare ce se concretizează prin demachierea în fiecare dimineață și seară. Apa micelară cu Argilă, constituie o soluție perfectă pentru mine, deoarece asigură o curățare blândă a tenului, fără a lăsa pielea uscată după folosirea ei. Mereu am avut această problemă cu apa micelară folosită anterior, tenul meu rămânând uscat și aspru după folosire. Datorită compoziției cu argilă 100% naturală și Biodefender-ul EMR, nu voi mai avea această problemă. In plus, tenul meu va beneficia de o detoxifiere și eliminare a stresului urban foarte eficientă. După ce procesul de demachiere a fost terminat cu succes, este timpul pentru o cremă hidratantă, care să continuie lupta împotriva poluări, neapărat având ca si caracteristica protecția UV. Pentru că niciodată o femeie nu are destule produse cosmetice, aș alege cu siguranță și o mască detoxifiantă cu cărbune, Peel-Off, pe care aș folosi-o de 2 ori pe săptămână, datorită proprietăților sale purificatoare și de absorbție. Cu aceste 3 produse de la Farmec, mă simt pe deplin protejată împotriva poluării și încurajată să merg oriunde, oricând. Ca să nu dezamăgesc "devoratoarea de cosmetice din mine", voi adăuga la fiecare comandă câte un produs nou pe care o să-l încerc. Lista e deja făcută, scrisă cu drag în agenda personala.

10 beneficii care te vor face să alegi și tu gama Aslavital Mineralactiv, fără să stai pe gânduri:

  • au o mare putere de absorbție;
  • au proprietăți degresante;
  • au acțiune antitoxică;
  • au putere de echilibrare radioctivă a corpului;
  • încarcă celulele organismului cu energie vitală, revigorându-le;
  • ajută la detoxifierea pielii;
  • sunt tonifiante și revitalizante;
  • au efect antistres, antioxidant;
  • stimulează procesele de reparare a tegumentelor;
  • sunt revitalizante pentru metabolismul celular. 
Produsele ASLAVITAL le găsiți pe site-ul www.farmec.ro, în rețeaua de mazagine ale brandului Farmec sau în hypermarketuri, supermarketuri și magazine de specialitate. 

Acest articol a fost scris pentru Super Blog 2018, ediția de toamnă. 

Foto&Surse de informare: www.farmec.ro, arhiva personala

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Refuzul mâncării în timpul erupției dentare

Mucii și erupția dentară. Au vreo legătura? Mit sau adevăr?

Am născut acolo: Loredana Iordache, Suedia