Spune "DA" aventurii vieţii tale!


E timpul să faci ceva pentru tine!

O viaţă avem! Şi aia să fie simplă, liniştită, cu program de lucru 9-17 şi excursii în care stăm cuminţi la plajă? Nu, nu, nu! Viaţa e prea frumoasă, prea plină de oportunităţi, de provocări, de aventuri. Ia ieşi tu puţin din rutina ta! Dă-le încolo de inhibiţii, frici, gânduri! Spune "Da" lucrului pe care îl visezi de mult, acceptă aventura pe care o amâni de ani. Alege să călătoreşti des, să experimentezi mult şi multe, să vezi locuri pe care alţii şi le pot doar imagina şi să faci lucruri de care habar nu aveai că eşti în stare! Eu m-am decis să fac loc aventurii în viaţa mea! Extreme Travel mi-a dat un impuls şi atât a fost suficient pentru a vrea mai mult de la concediile mele. Aaa, da! Şi pozele m-au convins. Au poze super profesioniste din excursiile organizate, de te întrebi dacă nu sunt trucate. Din fericire pentru mine şi alţi îndrăzneţi, sunt reale! 

Toate excursiile mele de până acum au fost plăcute, frumoase, relaxante, dar parcă lipsea ceva. Şi nu neapărat ceva legat de destinaţie, ci tipului de travel. Prea monoton pentru perioada de timp aleasă sau poate lipsea acel je ne sais quoi

GO, girl! GO for it!

Pentru viitor parcă aş alege ceva mai extrem, mai aparte, mai unic, din categoria turismului de aventură. Excursiile personalizate sunt cele mai reuşite. Pentru că efectiv, acea excursie este concepută după dorinţele şi visele tale, dar şi după posibilităţile fizice. Acuma sigur, nu sunt eu pregătită pentru o ascensiune pe Kilimanjaro, dar pentru un safari sau un tur al triburilor primitive din Etiopia îmi fac curaj.


vizita triburi e ceva ce mereu mi-am dorit şi am visat la acel moment când voi vedea acest stil de trai în realitate, nu doar în documentare sau în filme artistice. Este foarte confortabil ca cineva să pregătească şi să faciliteze îndeplinirea acestor dorinţe. Nu e tipul ala de excursie clasică, dar sigur e ceva unic, rezumatul acestei călătorii reprezentând o poveste de succes, ce îţi va atrage cu siguranţă admiraţia prietenilor, familiei şi peste ani a nepoţilor. 

Aş spune un mare "DA" şi pentru o expediţie în Africa, pentru uimitoarele peisaje, şansa de a vedea sau chiar întâlni animale sălbatice în habitatul lor natural. Africa de Sud, o minunăţie plină de vegetaţie luxuriantă şi obiective turistice spectaculoase, este o destinaţie care îţi taie răsuflarea şi te provoacă să priveşti lumea din mai multe perspective. 


De ce să faci lucruri care nu îţi stau în fire? Pentru că doar aşa vei ajunge să te cunoşti cu adevărat. 
De ce să călătoreşti mai des în locuri unice? Pentru că fiecare călătorie aduce ceva nou, te schimbă, te face să priveşti viaţa cu alţi ochi şi îţi dă mult mai multă încredere în tine. Înveţi să te adaptezi la situaţii noi, devenind astfel un om mai deschis, ce stabileşte legături imediate cu oameni necunoscuţi. O călătorie reuşită te va scăpa de stresul, de care ne plângem zi de zi şi te va ajuta să îţi foloseşti creativitatea mai cu folos la locul de muncă. 

Cea mai bună soluţie pentru a fi din nou plin de vitalitate şi a-ţi reface tonusul este de un concediu, aşa că nu ezita şi planifică-l pe următorul! Doar gândul că vei pleca în concediu îţi va face ziua mai frumoasă! Fii creativ/ă şi porneşte în aventura vieţii tale!

Foto&Sursă de informare: www.adventure-travel.ro

Acest articol a fost scris pentru competiţia Super Blog 2018, ediţia de toamnă.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Refuzul mâncării în timpul erupției dentare

Mucii și erupția dentară. Au vreo legătura? Mit sau adevăr?

Am născut acolo: Loredana Iordache, Suedia