Îţi construieşti o casă? Tot ce ai nevoie, la un click distanţă.



Am in jurul meu oameni care îşi construiesc case sau le renovează. Toţi sunt stresaţi, nervoşi, dezamăgiţi şi spun cu un oarecare regret că abia aşteaptă să ducă la bun sfârşit acest proiect. Unii reuşesc, dar mărturisesc că ori a durat prea mult, ori nu au avut parte de meseriaşi pricepuţi, ori materialele pe care le-au folosit au fost prea scumpe sau nu au fost de calitate. Există şi cealaltă categorie, care nu îşi finalizează proiectul, deoarece au fost îndrumaţi poate de oameni nepotriviţi în meseria lor sau din cauza faptului că au depăşit bugetul în unele etape ale construirii şi nu mai pot să susţină din punct de vedere financiar continuarea proiectului. 

Sincer, auzind poveşti fel de fel, nu e tocmai încurajator. Construirea unei case reprezintă un punct culminant în viaţa unui om şi ultimul lucru pe care ţi-l doreşti e să îţi dai toate economiile pe o iluzie, din cauza unor persoane care vor doar să profite, fără să respecte înţelegerea facută.

În ajutor meu şi al tău vine un concept unic în România: Vindem-Ieftin.ro

Cine sunt şi cu ce se ocupă cei de la Vindem-Ieftin.ro?

Sunt brokeri în domeniul comenzilor online de materiale de construcţie. Veţi găsi în magazinul lor online, de la materiale pentru structură şi fundaţie, acoperişuri şi izolaţii, instalaţii electrice, termice şi sanitare, până la tapet, uşi de garaj, gresie şi faianţă, etc. Tot, dar absolut tot ce vă trebuie pentru construirea unei case.
Acest concept este creat special pentru a oferi consultanţă în achiziţii şi oferă soluţii ieftine şi personalizate, pentru fiecare client în parte. Se adresează persoanelor fizice, revânzătorilor, constructorilor, arhitecţilor, firmelor în curs de dezvoltare. Sunt pentru clienţii lor un partener de încredere şi totodată un aliat în găsirea soluţiilor ieftine şi de calitate.

Cum funcţionează acest concept? 

Fiecare client este tratat în funcţie de dorinţele şi nevoile sale. Ei vor găsi mereu cele mai bune soluţii pentru tine şi vor scurta drumul producător-importator-distribuitor-client. Marfa va ajunge direct de la producător la tine acasă sau pe şantier, fără ca tu să îţi faci griji în privinţa calităţii sau a transportului.

Ce se evită cu ajutorul acestui nou concept?

Costul materialelor de construcţii sau a altor produse de pe site va fi redus. În alte locuri, costul cu depozitarea, manipularea, pierderile, transportul, aduce un adaos la produsul pe care doreşti să îl achiziţionezi, ceea ce nu se întâmplă dacă îi alegi pe cei de la Vindem-Ieftin.ro. Datorită faptului că aceştia au un rulaj regulat, mereu vor asigura un preţ mai bun ca al celorlalţi competitori de pe piaţă.

Pe site-ul magazinului nu veţi găsi preţul produsului afişat ca pe magazinele online clasice, deoarece preţul variază în funcţie de cantitatea materialelor de construcţii comandate. Cu cât cantităţile sunt mai mari, cu atât preţul este mai mic, estimându-se o economie de 10-20% la achiziţiile ce includ mai multe categorii de produse. Până la urmă deviza lor: "Vindem mult fiindcă vindem ieftin" şi "Vindem ieftin fiindcă vindem mult", pare să li se potrivească de minune. 

Avantajele cumpărării de pe Vindem-Ieftin.ro sunt: 

  • găsiţi totul într-un singur loc şi în acest fel economisiţi timp şi bani;
  • poţi să compari ceea ce găşeşti pe site cu ofertele primite de la alţi furnizori;
  • ai la îndemână consiliere gratuită prin intermediul unui consultant special dedicat;
  • marfa este livrată de producător, ambalată corespunzător şi în condiţii bune;
  • riscul achiziţiilor este zero, deoarece cei de la Vindem-Ieftin.ro fac totul pentru aţi asigura o livrare ieftină şi rapidă;
  • transportul este gratuit oriunde în ţară;
  • firmele în dezvoltare câştigă folosind acest concept, deoarece nu au nevoie de personal, nu pierd timp pe drumuri, fugind de la un depozit la altul, ci doar profită de cele mai bune preţuri;
  • persoanele fizice au tot ce le trebuie pe site: materiale, sfaturi & suport, informaţii;
În plus, pe site există o rubrică specială denumită recenzii video, unde puteţi vizualiza dovada seriozităţii şi implicării celor de la Vindem-Ieftin.ro, prin numeroasele livrări perfecte pe care aceştia le-au realizat. Clienţii care filmează momentul livrării şi trimit filmuleţul către Vindem-Ieftin.ro, beneficiază de o reducere la comandarea unor produse de pe site.



Pe mine una, m-au convins! Ce poate fi mai uşor decât să comand online tot ce am nevoie? Simplu, sigur, rapid. Recunosc că mi-au dat încredere şi recenziile video, care sunt un mare atu, atunci când cauţi un furnizor de încredere. 

Cum cumperi de pe Vindem-Ieftin.ro? Urmează aceşti patru paşi: 
  1. Cauţi materialele;
  2. Plasezi comanda online cu ceea ce îţi doreşti;
  3. Totul se face fără intermediari şi cu o reducere de 10-20%;
  4. Materialele sunt livrate la tine acasă, direct de la producător.



Spor la cumpărături!


Foto&surse de informare: www.vindem-ieftin.ro

Acest articol a fost scris pentru competiţia Super Blog 2018, ediţia de toamnă.




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Refuzul mâncării în timpul erupției dentare

Mucii și erupția dentară. Au vreo legătura? Mit sau adevăr?

Infrashpe Oradea. Un nou mod de a slăbi.