Fashion Tips: 10 produse pe care orice femeie ar trebui să le aibă în garderoba sa



We love shopping!

Nu cred că există femeie care să nu adore să cutreiere site după site în cautarea chilipirurilor, a rochiei perfecte sau a pantofilor care fac glezna subţire. Ne place mult să căutăm, să comparăm, dar mai ales să cumpărăm. Toate am cheltuit, măcar o dată, ultimii bani de pe card pe cei mai perfecţi pantofi din lume sau pe blugii care ne fac să arătăm mai slabe cu două mărimi. Been there, done that! Dar sigur nicuna nu are niciun regret. Banii mai vin pe card, dar acei pantofi nu îi mai găseşti niciodată la acel preţ! 

Crearea "fundaţiei"

Orice femeie trebuie să îşi formeze aşa numita "fundaţie" sau "garderobă de bază". Aceasta constă în acele câteva produse, cu care poţi crea zeci de ţinute.  Produse îndrăzneţe, clasice, moderne, cu care te poţi juca şi alcătui o ţinută perfectă pentru fiecare eveniment din viaţa ta. Trebuie alese cu atenţie şi gândite în perspectivă, în funcţie de stilul tău de viaţă, jobul tău, evenimentele la care participi.

Top 10 produse care nu trebuie să lipsească din garderoba ta:


Camaşa albă







Cămaşa albă este perfectă pentru o ţinută office sau o ţinută casual. Cu accesorii potrivite o poţi scoate din anonimat, deoarece prin simplitatea ei permite accesorii mai extravagante. Avantajează orice tip de siluetă, iar dacă talia subţire este atuul tău poţi utiliza o curea care să o scoată în evidenţă.

Cardiganul




Este un must have, care poate fi purtat în numeroase ţinute. Împreună cu cămaşa albă şi cu ghete cu toc înalt pot crea o ţinută elegantă pe care o poţi purta la întâlnirile cu prietenele tale sau împreună cu o pereche de tenişi pot crea o ţinută lejeră pe care te poţi baza când mergi la cumpărături.

Fusta neagră



O piesă vestimentară care în funcţie de topul cu care alegi să o combini exprimă ceea ce vrei tu. Sunt sexy, sunt provocatoare, sunt puternică. Jucăuşă, disponibilă pentru multe combinaţii. Totul depinde de imaginaţia ta. 


Paltonul


Elegant şi perfect pentru zilele răcoroase. Este cel mai bine să mergi pe varianta clasică, pentru a te putea baza pe el cât mai mult, fără să te temi că anul viitor va fi demodat. Paltonul poate fi folosit pentru a da culoare ţinutei, fiind piesa centrală sau pentru a estompa culoarea puternică a piesei care o porţi dedesubt. Tu decizi! Joacă-te, experimentează, combină!


O pereche de jeanşi



Tind din nou spre varianta clasică, care poate constitui o bază pentru orice tip de ţinută doreşti. Acceptă orice! Pantofi cu toc, tenişi, cămaşă, tricou, bluză, etc. Aşa că i-ai acasă, pentru că sunt o investiţie bună.


Pantaloni eleganţi


Sunt în aceiaşi categorie cu fusta neagră. Neapărat trebuie să îi ai în garderoba ta şi să îţi laşi imaginaţia să construiască ţinute cât mai provocatoare. Cu asemenea pantaloni, nu vei rămâne în anonimat! Când ai un eveniment fără dress code prestabilit, o pereche de pantaloni eleganţi şi o cămaşă este alegerea potrivită!


Puloverul


Necesar în zilele reci şi ideal pentru o ţinută casual. Te poţi baza pe el mereu şi îl poţi combina cu o pereche de New Balance sau de ce nu, cu o pereche de botine cu toc, în funcţie de dispoziţia ta. 


Little Black Dress


Nu trebuie să îţi lipsească niciodată din dressing. fiind cea mai uşor de accesorizat piesă vestimentară. Este elegantă, te face să arăţi şi să te simţi fantastic şi cu accesoriile potrivite, te va face să fii cea mai admirată. Nu ai cum să dai greş cu little black dress! 


Sacoul


Un sacou colorat sau cu imprimeu, îţi va transforma ţinuta din ceva banal în ceva wow! O pată de culoare spune multe şi despre tine: clasică, dar îndrăzneţă, plină de creativitate şi cu o imaginaţie fără bariere. Îndrăzneşte! 


Salopeta elegantă

-
Nu ştiu ce spuneţi voi, dar eu ador genul acesta de salopete. Sunt feminine, elegante şi cu o pereche de stiletto, salopeta din imagine te va face să te simţi ca o divă. Poate fi purtată în club, la petrecerile de tip cocktail sau ieşirile cu prietenele. Permite accesorizare, dar nu trebuie exagerat. De exemplu: o pereche de pantofi stiletto albaştri: 

şi un plic mai "out of the order" : 


 "Garderoba de bază" trebuie alcătuită cu grijă, cu atenţie, alegând lucruri care îţi evidenţiază silueta, dar şi personalitatea. Little Black Dress poate constitui o alegere clasică şi sigură pentru mine, dar poate prea îndrăzneaţă pentru tine Indiferent de alegerile pe care le faci, important e să găseşti ceea ce e potrivit pentru tine, ceea ce te reprezintă.

Acestea sunt propunerile mele şi te provoc să enumeri care sunt acele 10 produse care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta. 


Dacă ţi-a plăcut articolul, te aştept şi pe pagina de facebook Amely's Mum sau pe Instagram Amely's Mum.

Acest articol a fost scris pentru competiţia SuperBlog 2018, ediţia de toamnă.



Foto: Google&Answear.ro
Surse de informare: Answear.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Refuzul mâncării în timpul erupției dentare

Mucii și erupția dentară. Au vreo legătura? Mit sau adevăr?

Infrashpe Oradea. Un nou mod de a slăbi.