Cât mai multe amintiri!





"Timpul trece prea repede"! Aud mereu această frază din partea părinţilor, bunicilor, prietenilor. Avem prea puţin timp disponibil  şi prea multe lucruri de făcut. Ne luptăm să ducem la bun sfârşit, zi de zi, tot ce avem pe lista, dar nu reuşim întotdeauna. Timpul nu stă în loc, dar putem găsi soluţii pentru a păstra cât mai multe amintiri. Până la urmă amintirile sunt tot ceea ce ne râmâne, odată cu trecerea anilor.

Există un trend de câţiva ani în a personaliza orice obiect pe care îl achiziţionăm pentru noi sau pentru a-l face cadou. Tehnologia actuală ne permite să gravăm cu laser pe aproape orice material şi în diferite scopuri. Aşa că nu mai avem limite şi putem oferi cadouri inedite, originale, celor dragi. Un cadou personalizat va fi întotdeuna apreciat şi va rămâne o amintire plăcută ce rezistă peste ani.

De ce să oferim cadouri personalizate?

  1. Pentru că atunci când te implici personal, arăţi că îţi pasă de acea persoană şi că este foarte importantă pentru tine. Indiferent că vorbim despre gravarea numelui, a unei expresii ce îl reprezintă pe cel căruia îi este destinat, a unor iniţiale sau imagini, sigur nu vei da greş cu un astfel de cadou.
  2. Pe lângă utilitatea obiectului, el va rămâne mereu o amintire deosebită, care, ori de câte ori va fi privită, va aduce fericire în sufletul beneficiarului.
  3. Le poţi oferi fără griji celor dragi, îndiferent de sex sau vârstă.
  4. Beneficiarul cadoului nu va avea niciodată neplăcerea de a vedea că şi altcineva a primit acelaşi cadou. Alegi şi personalizezi în funcţie de plăcerile, dorinţele celui căruia i se adresează cadoul.
Cum poţi face cadouri personalizate mai uşor? 


O soluţie la îndemână este reprezentată de un gravator laser ce poate fi utilizat la tine acasă, astfel încât să te scutească de drumuri şi să te ajute să personalizezi orice cadou doreşti. 

Cei de la Colop România te pot ajuta, punându-ţi la dispoziţie o gamă largă de gravatoare laser Bodor, specializate în gravare sau marcare pe diferite tipuri de materiale.

Ce model de gravator laser Bodor am ales pentru mine?




Acest model, BCL-0503MU, reprezintă o soluţie ideală pentru mine. Are dimensiuni mici, astfel îl pot aşeza liniştită pe birou şi mă pot apuca de "fabricat" cadouri. Nu orice cadouri, ci cadouri deosebite, personalizate pentru fiecare om drag mie. Beneficiază de un design modern, dar în acelaşi timp are încorporate cele mai noi tehnologii în domeniul gravării. Suprafaţa sa de lucru este suficientă pentru mine, doarece voi personaliza obiecte de dimensiuni medii sau mici, iar atuul său reprezintă faptul că deţine un pointer roşu coaxial, ce ajută la urmarea exactă a traseului razei laser. 

Sunt foarte fericită de alegerea mea, dar mai fericiţi vor fi părinţii, bunicii, prietenii, când vor primi tot felul de cadouri personalizate cu pozele noastre sau ale lor, cu iniţiale sau mesaje speciale. Nimic nu spune "La mulţi ani" bunicii mai frumos, decât o cutie de bijuterii personalizată cu un mesaj deosebit şi numele ei. De acum înainte nu voi mai alerga din magazin în magazin, în căutarea cadoului perfect, ci îl voi pregăti eu, cu toată dragostea şi atenţia meritată, în confortul casei mele. 

Aceste cadouri personalizate vor fi amintiri ale unor clipe fericite, ce vor aduce bucurie generaţie, după generaţie. 

Voi aţi opta pentru această metodă inedită şi eficientă de a face cadouri personalizate?

Acest articol a fost scris pentru competiţia Super Blog, ediţia de toamnă.

Foto: Google & Bodorlaser.ro

Surse de informare: www.bodorlaser.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Refuzul mâncării în timpul erupției dentare

Mucii și erupția dentară. Au vreo legătura? Mit sau adevăr?

Am născut acolo: Loredana Iordache, Suedia