Începe toamna cu un plus de energie şi vitalitate


Iunie, iulie, august...am ajuns prea repede în septembrie. Vara a trecut, soarele nu mai e aşa puternic, dimineţile devin geroase, iar serile prea friguroase. Organismul nostru trebuie să se adapteze la noile condiţii, iar noi nu mai putem beneficia de vitaminele şi mineralele din fructele şi legumele proaspete disponible pe parcursul verii. Îmi amintesc de lipsa de energie, oboseala şi extenuarea pe care o simţeam, ameţelile şi starea de rău care mă încerca. Deşi mâncam sănătos, nu mă simţeam bine, aveam clar carenţe în corp. După o cură cu vitamine şi minerale, sunt o altă persoana. Nu mai sunt irascibilă, mereu obosită şi extenuată. Suplimentele nu sunt bau-bau, dacă sunt luate cum trebuie şi dacă sunt insoţite de un stil de viaţă şi o alimentaţie sănătoasă. Nu sunt un inlocuitor al mâncării şi sportului, ci un ajutor pentru a putea face faţă cu brio provocărilor de zi cu zi. Avem nevoie de un boost de energie ca să putem face faţă rutinei, iar un potenţial ajutor ar fi suplimentul alimentar B12 ANKERMANN Vital. 


 Ce reprezintă B12 ANKERMANN Vital?

Este un supliment natural cu vitamina B12, care ajută la reducerea senzaţiei de extenuare, a oboselii, îmbunătăţeşte calitatea somnului, alungă stările de nelinişte, readuce bucuria de a trăi. Este ideal şi pentru mămicile care sunt extenuate şi care nu mai fac faţă treburilor de zi cu zi. Vitamina B12 se găseşte aproape exclusiv în alimentele de origine animală, cum ar fi peştele, fructele de mare, carnea, ouăle, lactatele. Dar chiar şi dacă mâncăm toate aceaste grupuri nu suntem siguri că atingem necesarul zilnic de Vitamina B12, din cauza supraprocesării mâncării.




Ce conţine B12 ANKERMANN Vital?

Conţine vitamina B12 sub formă de metilcobalamină,  aceasta fiind forma bioactivă a vitaminei B12. Nu conţine gluten, lactoză sau conservanţi, coloranţi sau substanţe de origine animală.

Acest supliment de vitamina B12 se administrează o dată pe zi,  capsulele se iau întregi cu ajutorul unui pahar de apă şi preferabil după micul dejun. Doza recomandată nu trebuie depăşită.

Simptomele deficienţei de vitamina B12:


  • senzaţie de oboseală
  • scăderea puterii de concentrare
  • amorţeală
  • furnicături la nivelul mâinilor/picioarelor
  • dificultate la mers care se prezintă prin împiedicare şi probleme de echilibru
Cauze ale deficienţei de vitamina B12:

  • procesarea excesivă a produselor din carne sau lapte care diminuează nivelui vitaminei B12
  • nivel scăzut de acid gastric
  • utilizarea de medicamente pe termen lung


Reamintesc că acest supliment nu substituie o dietă variată şi echilibrată, ci doar sprijină organismul dumneavoastră!




Cine produce acest supliment?

WORWAG Pharma, despre care găsiţi informaţii aici Grupul WORWAG, este o companie germană care este foarte activă pe plan internaţional, având valorile unei afaceri de familie.

Produsele sunt disponibile în principalele lanţuri de farmacii din România, deci se găsesc cu mare uşurinţă.

Informaţii aici: B12 ANKERMANN Vital, unde veţi găsi un răspuns la orice întrebare pe care o aveţi.

Eu am găsit un ajutor! Tu cum îţi pregăteşti organismul pentru toamnă?

Foto: Google
Surse: https://b12vital.ro/






t

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Refuzul mâncării în timpul erupției dentare

Mucii și erupția dentară. Au vreo legătura? Mit sau adevăr?

Am născut acolo: Loredana Iordache, Suedia