Ce aşteptări ai de la apa pe care o bei?

                                  
     

 Ne dorim ce e mai bun pentru noi. Întotdeauna alegem produse, haine, servicii care sunt recomandate şi de alţii, care au în spate o istorie îndelungată, care inspiră încredere, care au cât mai multe beneficii şi cât mai puţine dezavantaje. Clar, când vine vorba de copiii noştri suntem şi mai stricţi, ne informăm cu mare atenţie şi selectăm până alegem pentru ei lucruri care prezintă siguranţă şi calitate.
De curând am făcut un Sondaj pe pagina de facebook Amely's Mum şi am observat că mămicile nu cunosc beneficiile apei BORSEC.  Cu acest articol sper să remediez asta, pentru ca mămicile să cunoască avantajele folosirii apei BORSEC şi să se bucure de ea împreună cu copiii lor. 


Cine sunt cei care deţin brandul BORSEC
Romaqua Group Borsec este o companie cu capital integral autohton și privat, înființată în anul 1998, cu o cifră de afaceri de 145 milioane de euro. În cei peste 19 ani de activitate s-au realizat investiții semnificative însumând peste 220 de milioane de euro, mai ales în tehnologii și echipamente de vârf la nivel mondial, în vederea obținerii de produse la cel mai înalt standard calitativ.
Grupul are aproximativ 2.000 de angajați repartizați în 6 fabrici, în localitățile Borsec, pplBucurești, Bușteni, Sebeș și Stânceni. Fabrica de bere de la Sebeș este un proiect greenfield finalizat în anul 2008, beneficiind de cea mai modernă tehnologie disponibilă la acel moment pe plan mondial.

Compania îşi are originea în izvoarele situate în partea de nord-est a ţării, în depresiunea Borsec din  judeţul Harghita. Are o istorie de 210 ani, fiind un brand 100% românesc. 

Ce conţin apele minerale BORSEC:

  • sunt ape bicarbonate, calcice, magneziene, sodice
  • au un conţinut scăzut de fier
  • au un conţinut echilibrat de minerale
  • au o concentraţie ridicată şi stabilă de CO2 natural

În secolul XVII au fost certificate ca fiind tămăduitoare:
Apele din Borsec sunt cunoscute ca fiind tămăduitoare din a doua jumătate a secolului al XVII-lea. Și de atunci li s-a dus vestea prin lume și care mai de care s-au înghesuit să le premieze. Încă din 1687 apar în cărțile Vienei, prezentate lumii de cercetările lui Marco della Fratta. Cercetări ale efectelor terapeutice s-au realizat în 1773, când profesorul Krantz Heinrich, din însărcinarea margrafului Austriei, a studiat și evidențiat calitățile izvoarelor Principal și Lobogó.
                      
Iar în anul 2006, Institutul pentru Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice "N. C. Paulescu" a efectuat un studiu care a avut următoarea concluzie:


Conform studiului ştiințific realizat în anul 2006 de Institutul pentru Diabet, Nutriție și Boli Metabolice N.C. Paulescu privind „Influența consumului de apă minerală Borsec plată și carbogazoasă asupra metabolismului glucidic și stresului oxidativ la persoanele cu şi fără diabet zaharat” s-au demonstrat o serie de proprietăți extrem de valoroase, între care şi faptul că influența consumului de apă Borsec asupra metabolismului glucidic este pozitivă prin creșterea insulinemiei pe termen scurt dar şi pe termen mediu, statusul antioxidant total reflectat de valorile TAS fiind influențat pozitiv.

Independent de tipul de apă minerală Borsec consumat (plată sau carbogazoasă) sau de durata consumului, s-a constatat un efect diuretic cu scăderea concentraţiei de sodiu şi potasiu urinar cu rol antilitiazic. Consumul de apă minerală natural carbogazoasă Borsec are un efect pozitiv, în proporţie de 90%, privind manifestările digestive din cadrul neuropatiei diabetice. Pe termen scurt s-a observat o creştere semnificativă a amplitudinii fluxului sanguin periferic, efect apreciat prin pletismografie, în special după apa minerală Borsec carbogazoasă. La pacienţii obezi incluşi în loturile de studiu s-a constatat că un consum fracţionat de apă Borsec (300 ml de 5 ori pe zi) a contribuit semnificativ la scăderea în greutate prin inhibarea apetitului.




Sunt o consumatoare fidelă a brandului BORSEC, mai mult a apei plate, decât a apei minerale şi aflând aceste lucruri, nu pot să nu mă felicit pentru alegerea făcută, apa Borsec fiind cea mai bună apă minerală naturală, cu cele mai multe beneficii, fiind potrivită și pentru copilul meu. I-am întrebat dacă apa lor este potrivită pentru copii și iată răspunsul:

Puteți să le dați cu toată încrederea apa plată Borsec. Vă recomandăm de asemenea apa Aquatique (premiată în 2017 de Forbes România ca cea mai bună apă minerală plată pentru sugari și copii mici), care este tot sub tutela noastră. O zi frumoasă!


Ín plus brandul BORSEC a fost numit în anul 2018, "Cel mai puternic brand românesc" în clasamentul numit BrandRo, realizat anual de revista Biz. Acesta măsoară puterea brandurilor româneşti din perspectiva investiţiei de încredere şi afectivitate oferită de consumatori. Această titulatură se acordă după 3 criterii: importanţa mărcii, gradul de utilizare, notoritatea ei. Încă o dovadă în plus, dacă mai era nevoie, Borsec este brand serios, cu deschidere şi preocupare spre consumatorii săi.

Voi ați încercat apa Borsec?

Mai multe informaţii găsiţi aici: Pagină Facebook Borsec.

Foto: Google&Pagina Facebook Borsec
Sursă: http://romaqua-group.ro/brands/borsec/




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Refuzul mâncării în timpul erupției dentare

Mucii și erupția dentară. Au vreo legătura? Mit sau adevăr?

Am născut acolo: Loredana Iordache, Suedia