Infrashpe Oradea. Un nou mod de a slăbi.

După sarcină am rămas cu câteva kilograme în plus, destul de multe și am tot încercat diferite metode de slăbit. În prima fază m-am înscris la sala unde mergeam înainte de sarcină și unde am avut rezultate foarte bune, dar de data aceasta nu mai funcționa pentru mine. Clar nu mai eram cea de dinainte de sarcină, nu mai aveam rezistența necesară și nici timpul. Trebuia să mă împart între bebe, alăptat și să mă mulez după programul soțului. Greu de realizat și în practică și în teorie. După am început să țin o dietă drastică, fără dulciuri, pâine, făinoase, prăjeli, fără, fără, fără. Ce a ieșit? Amețeli groaznice, slăbiciune, puls mărit, stare generală de rău. Să vă spun că și alăptam? Cum m-am pus pe piciore? Cu mâncat normal, calciu și vitamine postnatale. Dar tot nu eram mulțumită de mine. Kilogramele nu dispăreau, celulita prezentă. Puțin dezamăgită, dar încrezătoare, am zis că sigur reușesc, mai slăbisem o dată în 2015 de la 82 de kilograme la 72 cu un program de slăbit, care acum , după o cezariană e prea greu de dus, deci indisponibil. Pentru că așa trebuia să fie, într-o zi o prietenă îmi vorbește despre Infrashape, că ce fain este, ce mult te ajuta, prețuri accesibile și îmi trezește curiozitatea. Repede intru pe Infrashape Oradea și caut mai multe informații. Îi povestesc și soțului și îmi propun să încerc. Fac o programare și curând merg la prima sedință de probă. Data aceasta lupta e mai grea, plec de la 90, 7 și am drum lung și nevoie de multă răbdare cu mine. Prima sedință mi-a plăcut foarte mult și cum am ieșit mi-am făcut un abonament de 10 sedințe și sunt sigură că nu sunt singura care a făcut așa. Pur și simplu e foarte fain. Astăzi când vă scriu am 11 sedințe la activ și am ajuns de la 90,7 la 86 de kilograme. Bineînțeles că se datorează și stilului alimentar, dacă nu schimbi alimentația, nu te ajută cu nimic, indiferent cât sport ai face. Sportul și alimentația merg împreună și nu se poate reuși altfel. Totul a durat o lună și jumătate, poate kilogramele nu par multe, dar se simt. În plus celulita s-a estompat mult. În continuare o să vă vorbesc și despre conceptul Infrashape, ca să vedeți cum funcționează și cum să faceți să aveți rezultate. Încep cu ce este mai simplu: 
                                                                           Ce este Infrashape? 


Infrashape orizontal este un instrument de modelare corporală de ultimă generație, care depășește toate așteptările. Design elegant, modern, într-o capsulă de bicicletă orizontală, care încorporează mai multe tehnologii inovative:
-ecran tactil LCD
-tapițerie de lux
-masaj cu vid
-infraroșu
-lămpi de colagen
-accesorii pentru tratament cu lumină și aromaterapie.


                                 Ce face Infrashape?

Stimulează și accelerează metabolismul, determinând reducerea cu succes a celulitei. 
Contribuie la scăderea in greutate și, implicit, la îmbunătățirea imaginii personale. 
Reduce nivelul de stres și angoasele prin eliberarea de endorfine, acestea inducând o stare de relaxare și optimism.  Datorită luminii infraroșii organismul este stimulat să lucreze și după terminarea antrenamentului, astfel încât contracțiile musculare să continue mobilizarea grăsimilor din rezervele adipoase.
Datorită antrenamentelor de lungă durată și odată cu creșterea rezistenței generale, organismul va utiliza preponderent grăsimile ca substrat energetic, în locul glucozei. Astfel se va reduce și nivelul de acid lactic, care este responsabil de oboseala musculară.
 Întărește inima și contribuie la detoxifierea organismului, ceea ce va avea ca efect scăderea incidențelor bolilor cardio-vasculare.

                                                                       Ce ai nevoie pentru Infrashape?

Ce vă oferă studioul

  • Cremă remodelatoare
  • Pantaloni speciali
  • Camera separata pt. fiecare aparat, cu duș
  • Gel de duș, sampon, balsam, demachiante

Ce trebuie să aduceți voi


  • 1-1,5 litri de apă plată
  • Pantofi comozi de antrenament, cu talpă subțire
  • Echipament pentru antrenament și îmbrăcăminte de schimb
  • Prosop pentru duș.




                                  
                                                     Ce se întâmplă în timpul antrenamentului?
În timpul unui antrenament cu Infrashape Orizontal pierderea în greutate se realizează atât pe baza apei eliminate, în proporție de 80%, cât și prin metabolizarea grăsimilor, în procent de 20%.
Odată cu acestea se reglează și nivelul colesterolului și se elimină o parte din reziduurile și substanțele toxice acumulate în organism ( plumb, mercur, cadmiu, aluminiu, dioxina, reziduuri chimice etc.).
Până acum acest grad de eficienţă de detoxifiere a fost observat doar în sporturi extrem de obositoare, cum ar fi cursa de maraton.
Lumina infraroşie stimulează și accelerează circulaţia limfatică, contribuind, în acelaşi timp, la reducerea depozitelor de grăsimi. Totodată se asigură o legătură optimă între antrenamentele fizice şi razele infraroşii, care ajută la metabolizarea ţesutului adipos (rezultat al consumului de energie în timpul antrenamentului) și contribuie la detoxifierea organismului.
                                                                           Eficacitate Infrashape
Eficacitatea aparatului INFRASHAPE constă în combinarea exercițiului fizic, prin pedalaj timp de 30 sau 50 de minute și a infrasaunei din capsulă, care determină un stres benefic enorm asupra organismului, determinând creșterea consumului caloric. 🔥🔥
Prin acest proces se vor arde de 2-3 ori mai multe calorii decât prin orice altă formă de antrenament😊.❤️



                                                                     Pentru cine este Infrashape?
Antrenament în condiţii de siguranţă pentru persoanele supraponderale sau chiar pentru începători, deoarece în cursul exerciţiilor pe o bicicletă orizontală nu se exercită presiune asupra coloanei vertebrale, astfel se pot evita rănirile spatelui. În timpul antrenamentului puteţi sta culcat, în mod confortabil, iar în tot acest timp scapi de kilogramele în plus. În timpul antrenamentului, puteţi să ascultaţi muzica preferată, să vă conectaţi cu uşurinţă dispozitivul Android sau iPhone sau să vizionaţi serialul preferat pe Internet.

Costul sedințelor la Infrashape
1 ședință (50 min) - 75 lei
1 ședință (30 min) - 55 lei
Abonament – 5 ședințe (50 min) - 350 lei
Abonament – 10 ședințe (50 min) - 650 lei
Abonament – 5 ședințe (30 min) - 250 lei
Abonament – 10 ședințe (30 min) - 450 lei
Şedință pt. perechi, 2 persoane (50 min) - 130 lei
Şedință pt. perechi, 2 persoane (30 min) - 90 lei
Ședință de probă (50 min) - 45 lei
Ședință de probă (30 min) - 35 lei

Contraindicații 
  • Sarcină
  • Alăptare
  • Boli de inimă
  • Operații recente
  • Boli inflamatorii
  • Infecții acute
  • Stări febrile
  • Varice dureroaze
  • Tromboză
  • Hernie de disc netratată
Acum o să vă spun cum decurge o sedință la Infrashape, experiența mea personală. Începe cu o programare pe care o poți face pe net sau pe facebook pe pagina Infrashape Oradea. Adresa paginii: 
https://www.facebook.com/infrashapeoradea/. Este foarte important să vă asumați și să respectați ora. Ideal e să ajungeți cu 10-15 minute înainte ca să aveți timp să vă pregătiți și să nu dați programul celorlalți peste cap. Nu o să uitați de programare, pentru că fetele sunt foarte drăguțe și vă trimit cu o zi înainte mesaj cu data, ora sedinței. ajungeți acolo, mergeți în camera destinată și sunteti lăsată să vă schimbați. Aveți intimitate maximă, așa că nu vă faceți griji. Vă alegeți crema remodelatoare, caldă sau rece. Cea caldă este cu scorțișoară, ajută la stimularea celulitei și te face să transpiri maxim. Cea rece e la fel de bună și eficientă, doar că nu te încălzește așa de tare. Primești și pantaloni speciali și după ce ești gata, fetele te vor ajuta să te acomodezi. Poți folosi pantofi sport sau poți face cu ciorapi, eu optez pentru varianta cu ciorapi, pentru că mă simt mai comodă. Te fixezi în aparat, poți alege să pedalezi manual sau poți alege programe speciale. Iți pui căștile și tragi tare ascultând muzică, 30 de minute trec uimitor de repede. După 30 de minute, faci un duș relaxant și mergi acasă cu o stare de bine. Până acum nu am reușit să dau mai mult de 1350 de calorii într-o sedință, dar sunt sigură că voi reuși mai mult. Mie îmi place foarte mult acest concept și am de gând să merg până ajung la greutatea dorită. Încearcă și tu! Nu ai nimic de pierdut. Dimpotrivă! Programează-ți o sedință de probă și spune-mi părerea ta. 

Contact Infrashape Oradea:

Facebook Infrashape Oradea
Adresa: Str. Tudor Vladimirescu, nr 41, Oradea
Tel: 0771365213



😊❤️
bdj



Foto&Informații tehnice: Facebook Infrashape Oradea

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Refuzul mâncării în timpul erupției dentare

Mucii și erupția dentară. Au vreo legătura? Mit sau adevăr?