5 motive pentru care ești o mamă minunată

Încercăm mereu să fim cele mai bune pentru piticii noștri. Uneori avem răbdare infinită, alteori explodăm chiar când nu e cazul, dar cu toate astea suntem mămici minunate toate.



  1. Îți iubești copilul orice ar fi.  Chiar dacă face năzbâtii, aruncă cu mâncare, țipă, simți că nu mai poți și îți promiți că mâine nu îi mai dai voie să împrăștie toate jucăriile. Chiar dacă nu ai mai dormit de mult 4 ore legate, nu ai timp să faci curat în casă și mănânci mai mult pe fugă, nu poți să stai mult supărată și să nu îți alinți mereu puiul.
  2. Ești cel mai mare susținător al copilului tău. A ridicat capul. Stă în funduleț singur. A făcut primii pași. Sari în sus de bucurie și ești cea mai mândră mămică. Bunica, nașa, mătușa, prietena primesc neapărat poze cu dovada. 
  3. Prezența ta e cea mai importantă. Câteodată poate să facă orice bunica, tati sau oricine altcineva, pentru că doar prezența mamei e cea care liniștește bebelușul. Dacă vine mami totul e bine și perfect.
  4. Oricât de obosită ai fi, încă mai ai energie pentru copilul tău. Ești ruptă de oboseală, dar tot reușești să faci baie copilului, să îl schimbi, alinți, mături pentru a doua zi, îl culci, uzi florile, te asiguri că totul e în regulă în casă, pui la dezghețat carnea pentru papa de a doua zi, etc.
  5. Mereu vrem timp departe de copil, dar când îl primim ne gândim tot la copil. Neapărat vrei 2-3 ore libere doar pentru tine. Dar nici bine nu ajungi "departe" că îți vin tot felul de gânduri în cap. Oare știe cum să îi facă mâncarea? Oare a fiert oul fix 10 minute? Știe că după ce se trezește vrea lăptic?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Refuzul mâncării în timpul erupției dentare

Mucii și erupția dentară. Au vreo legătura? Mit sau adevăr?

Am născut acolo: Loredana Iordache, Suedia