E mișto să fii femeie!




Luna Martie. Luna femeilor. Atât de răsfățate suntem în această lună, încât suntem foarte invidiate.

Coborând dispre 1 Martie spre 8 Martie, suntem asaltate cu mărțișoare, flori, ciocolată, parfumuri și multe altele😁 Recunosc că ador această perioadă. Îm primul rând pentru că primesc flori și acuma sincer, cărei femei nu îi plac florile și în al doilea rând pentru că e așa o fericire în aer, încât simți că poți face orice.

Începând cu această lună simți că renaști, îți faci planuri de dietă și slăbit, scoți măștile de față din fundul dulapului și începi să ai grijă de tenul și pielea ta. Scoți de la naftalină pantalonii aia minusculi și îți juri că peste 4 luni o să intri în ei plus camașa aia decoltată și până la buric care o să fie perfectă când o să scapi de burtică. Te reinventezi, reînvii. 

Începi să bei apa înainte să manânci, ca să mănânci mai puțin, limitezi pâinea la o felie pe zi și arunci toate dulciurile din dulapul de sus. E o perioadă foarte frumoasă, plină de speranță și te simți ca o ursoaică după hibernare, plină de energie și optimistă. E mișto să fii femeie! Și mai ales primăvara! 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Refuzul mâncării în timpul erupției dentare

Mucii și erupția dentară. Au vreo legătura? Mit sau adevăr?

Am născut acolo: Loredana Iordache, Suedia