Lasă-l şi la bunici!

Hai recunoşte că ţi-e dor de o oră de linişte, de o noapte de somn, de o excursie numai voi doi, de două ore de somn la prânz.

Profită de ajutor şi lasă-l pe bebe şi la bunici. Sau dacă eşti departe, când vă vedeţi profită şi fugi în oraş, la un film, la o sesiune de shopping, oriunde, e benefic şi sănătos pentru psihicul tău. Sigur şi bunicii vor fi foarte bucuroşi.

 Ei adoră să se bucure de nepoţii lor. Bunicii Amaliei nu sunt în oraş cu noi, unii sunt la 120 de km, alţii la 600 km, dar asta nu înseamnă că Ama nu petrece timp cu ei. De fiecare dată când se întâlnesc este o mare bucurie pentru ei, dar şi pentru noi, pentru că ne evaporăm pentru o 2-3 ore şi tare bine e.

Momentan nu o putem lăsa mai mult pentru că ţiţi, dar probabil că se va întâmpla curând, când Ama nu va mai păpa ţiţi. Jubilez când mă găndesc la un weekend numai cu soţul. Poate că sunt puţin egoistă, pentru că înainte de a fi părinţi suntem iubiţi şi avem nevoie de timpul nostru. Dacă asta mă face să fiu o mamă rea în ochii tăi, sigur nu te face pe tine să fii o mamă mai bună.

 Amalia va merge sigur atât la bunici în Arad, cât şi la bunici în Botoşani şi va fi o răsfăţată, pentru că toţi o iubesc maxim şi îi fac toate poftele. Bebe happy cu bunicii şi mami şi tati happy pentru că petrec puţin timp liber.
Pupici bunicilor de la Arad şi Botoşani!
>

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Refuzul mâncării în timpul erupției dentare

Mucii și erupția dentară. Au vreo legătura? Mit sau adevăr?

Am născut acolo: Loredana Iordache, Suedia