Cei ce se iubesc au la dispoziție 365 de zile, ceilalți au doar una..14 februarie





Afirmația am găsit-o pe un grup de mămici. O mămică într-o postare întreba ce cadouri au primit celelalte mămici de la soții/iubiții lor. Bineînțeles că apar răspunsuri de genul: "Da noi ne iubim în fiecare zi, nu doar în 14 februarie". Cel mai tare răspuns a fost: " De ce sărbătorim noi Valentine's Day? Ce, americanii merg cu capra?" Poate merg cine știe? 😂😛 Sau: "Noi sărbătorim Dragobetele pentru că suntem români și creștini". De cum se apropie Valentine's Day deja apar comentarii de genul. 

Da, e adevărat, e o sărbătoare importată de la americani, da poate e mai mult marketing și consumerism, dar hai să recunoaștem că e tare drăguță. Oare este femeie care nu se bucură dacă în 14 februarie primește o floare, un parfum, o ciocolată, o mică, mică atenție? Nu cred. Și afirm cu siguranță maximă că în sufletul fiecărei femei astăzi este speranța și dorința de a primi ceva, o floare, un sărut, o mângâiere, un cadou cât de mic și neînsemnat. Evident că nu e de dorit să primești doar în această zi flori și dovezi de iubire.

 Fiecare zi ar trebui să fie plină de iubire și mai ales după o ceartă bună. Mai evident ar trebui să fie că de Valentine's Day și bărbații ar trebui să primească un cadou. Fetelor, nu uitați ❗❗ Nu e 8 Martie! Mai avem puțin de așteptat. Părerea mea. Bucurați-vă de orice sărbătoare și luați ce e bun și drăguț din ea! Happy Valentine's Day!

Foto: Google




























Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Refuzul mâncării în timpul erupției dentare

Mucii și erupția dentară. Au vreo legătura? Mit sau adevăr?

Am născut acolo: Loredana Iordache, Suedia