Cei ce se iubesc au la dispoziție 365 de zile, ceilalți au doar una..14 februarie

Afirmația am găsit-o pe un grup de mămici. O mămică într-o postare întreba ce cadouri au primit celelalte mămici de la soții/iubiții lor. Bineînțeles că apar răspunsuri de genul: "Da noi ne iubim în fiecare zi, nu doar în 14 februarie". Cel mai tare răspuns a fost: " De ce sărbătorim noi Valentine's Day? Ce, americanii merg cu capra?" Poate merg cine știe? 😂😛 Sau: "Noi sărbătorim Dragobetele pentru că suntem români și creștini". De cum se apropie Valentine's Day deja apar comentarii de genul. 

Da, e adevărat, e o sărbătoare importată de la americani, da poate e mai mult marketing și consumerism, dar hai să recunoaștem că e tare drăguță. Oare este femeie care nu se bucură dacă în 14 februarie primește o floare, un parfum, o ciocolată, o mică, mică atenție? Nu cred. Și afirm cu siguranță maximă că în sufletul fiecărei femei astăzi este speranța și dorința de a primi ceva, o floare, un sărut, o mângâiere, un cadou cât de mic și neînsemnat. Evident că nu e de dorit să primești doar în această zi flori și dovezi de iubire.

 Fiecare zi ar trebui să fie plină de iubire și mai ales după o ceartă bună. Mai evident ar trebui să fie că de Valentine's Day și bărbații ar trebui să primească un cadou. Fetelor, nu uitați ❗❗ Nu e 8 Martie! Mai avem puțin de așteptat. Părerea mea. Bucurați-vă de orice sărbătoare și luați ce e bun și drăguț din ea! Happy Valentine's Day!

Foto: Google
Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Totul despre alimentaţia copilului

Nu îţi obliga copilul să îşi împartă lucrurile!

Cum ne descurcăm cu problemele respiratorii în sezonul rece. Produse, sfaturi şi recomandări.