Ce fel de mamă ești?


Sunt sigură că ți-ai pus întrebarea asta măcar o dată. Și că să fiu glumeață cred că măcar o dată pe zi...

Dimineața cred că sunt o mamă bună și răbdătoare sau cel puțin depinde de cât am dormit cu o seară înainte, iar seara sunt o mamă irascibilă și obosită care își dorește un moment de liniște, o secundă acolo fără mârâieli și gălăgie. În general sunt o mamă destul de relaxată, sau cel puțin așa îmi place să cred despre mine de o vreme încoace. În perioada de "probă", adică după mine primele 3 luni cu bebe eram o mamă super stresată și speriată, panicată de fiecare bubiță și iritație, în stare să merg la doctor pentru orice și la orice oră. Dar asta se vindecă cu timpul. La mine parțial, dar oricum e mai bine. 

Sunt o mămică care a mers cu servețele umede dezinfectante după ea la supermarket pentru a șterge tot ce intră în contact cu bebe și care a înțeles după ce bebe a început să lingă tot ce vede că nu își are rostul acțiunea, dar sunt și o mămică care și-a lăsat bebelina cu bunicii pentru a fugi cu Love la un film și a fost 80% relaxată. 

Sunt într-o zi mămica care blenduieste tot bebelinei din cauza fricii și mămica care a doua zi îi dă bucăți și prinde curaj. 

Sunt mămica care tremură de frica febrei și care atunci cănd face bebelina febră 39, 5 acționează cu sânge rece și repede urmează protocolul. 

Sunt mămica care mai țipă la bebe din cauza oboselii și mămica care își începe ziua prin ritualul de gimnastică cu bebelina, ritual care o face să râdă și râsul ei mă face cea mai fericită. Sunt mămica care s-a temut că din cauza faptului că a născut prin cezariană nu v-a putea alăpta și care alăptează cu succes de 9 luni. 
Sunt mămica care a folosit suzeta pentru liniștirea bebelinei și care nu a căzut în capcana sfaturilor. 

Sunt mămica care nu și-a omorât pisica după ce a aflat că este însărcinată și care are un bebe sănătos.

 Sunt mămica care beneficiază de sfaturile unor gagici faine, 8 la număr și sunt norocoasă. ( Vă pup fetelor) 

Sunt mama Amaliei și sper că sunt o mamă perfectă pentru ea. Somn lin și doar cu 2 treziri.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Refuzul mâncării în timpul erupției dentare

Mucii și erupția dentară. Au vreo legătura? Mit sau adevăr?

Infrashpe Oradea. Un nou mod de a slăbi.